Меню

НОВИНИ

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

На 24.09.2024 г. в двора на Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ се проведе официална церемония по откриване на учебната година. В празничния ден над 300 първокурсника, прекрачиха за първи път прага на колежа.

В приветственото си слово Директорът на учебното заведение проф. Мая Визева, дм поздрави всички присъстващи с „Добре дошли“, а към първокурсниците се обърна с думите: „Скъпи първокурсници, избрали сте път, който изисква отдаденост, усилия и постоянство, но същевременно носи огромно удовлетворение и смисъл. Истинската сила на медицинската професия се основава на мотивацията да помагаме на нуждаещите се с грижа, внимание и съпричастност. Вие сте бъдещето на нашето здравеопазване, а ние вашите преподаватели ще ви подкрепяме на всяка стъпка по този път.“

Проф. Визева пожела предстоящата академична година да бъде здрава, успешна и вдъхновяваща, изпълнена с нови открития, приятелства и постижения, основани на хуманността и стремежа към добро!

Своите поздравления към новоприетите студенти отправиха Ръководителите на всички специалности, както и Наталия Георгиева студент на годината на Медицински колеж от специалност „Рентгенов лаборант“.

След празничната церемония, първокурсниците се отправиха към залите за информационни срещи с ръководители и преподаватели по специалности.

© Медицински колеж “Й. Филаретова” – София  2024          |            Защита на личните данни (GDPR)

Post Views: 109