Меню

НОВИНИ

ПРИВЕТСТВИЕ ПО СЛУЧАЙ ДИПЛОМИРАНЕТО НА ВИПУСК 2021

 

Уважаеми абсолвенти от Випуск 2021,

Пожелавам Ви постоянен стремеж към усъвършенстване в професионалната Ви реализация! Следвайте принципите за хуманност към хората, които търсят Вашата професионална грижа. Бъдете упорити и уверени в намирането на отговори и решения дори и в трудни ситуации. Приемете тази мисия с цялата си отговорност и всеотдайност!

Искам да изкажа и своята благодарност към Вашите преподаватели, хората, които бяха неизменно до Вас през изминалите три години.

 Уважаеми колеги! Вярвам, че ще подготвяте още много поколения студенти. Вашият богат професионален опит и отдаденост превръщат Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ в предпочитан избор за обучение на здравни специалисти.

Благодаря и на всички служители в колежа за неуморния труд и отговорност, които са част от успешното протичане на учебния процес.

Скъпи абсолвенти,

Бъдете последователни във Вашите цели и продължавайте да се учите. Надграждайте и развивайте уменията и знанията си. Пожелавам Ви здраве, много професионални успехи, лично щастие и благополучие! Вярвайте в себе си и имайте куража да следвате мечтите си!

На добър час!

Честито дипломиране!

 

Проф. Захарина Савова, дм

Директор на Медицински колеж „Й. Филаретова“

© Медицински колеж “Й. Филаретова” – София  2023          |            Защита на личните данни (GDPR)

Post Views: 1,212