Меню

НОВИНИ

МЕЖДУНАРОДЕН БИЗНЕС ФОРУМ “БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА” 7-9 Октомври 2020г.

2 (1)

Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ взе участие в международния бизнес форум БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА&ЕСТЕТИКА, който се проведе в периода 7 – 9 октомври 2020 г. в Интер Експо Център – София при спазване на всички хигиенни и епидемиологични изискванията на здравните власти.

Форумът е едно от най-престижните изложения в областта на медицината в Югоизточна Европа. Той обхваща всички аспекти, касаещи медицински технологии, лабораторно оборудване, офталмология, фармация, ортопедия и рехабилитация и. Той предоставя професионална платформа за демонстрация на най-новите иновации в областта на хуманната и дентална медицина  от български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци.

Медицински Колеж „Йорданка Филаретова“ представи възможностите за обучение по специалностите „Медицински лаборант“, „Рентгенов лаборант“, „Зъботехник“, „Рехабилитатор“, „Помощник фармацевт“, „Масажист“, „Медицинска козметика“, „Инспектор по обществено здраве“ и новата специалност „Парамедик“.

Основен интерес за посетилите щанда на Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ представляваха възможностите за обучение по представените специалности, както и възможностите за сътрудничество в областта на студентските практики.

Списание "ЗДРАВЕ И НАУКА"

Медицински колеж “Й. Филаретова” – София
 ул. „Йорданка Филаретова“ № 3 

КОНТАКТИ

гр. София, ул. “Й. Филаретова” №3 Медицински колеж – София 
тел. 02 915 46 46

e-mail:  secretary@mc.mu-sofia.bg

© Медиценски колеж “Й. Филаретова” – София  2019          |            Защита на личните данни (GDPR)